Om mig

I december 2017, fik jeg som 26årig konstateret rygsøjlegigt, og oven i hatten lovning om livslang immun hæmmende og potentielt kræftfremkaldende medicin, invaliditet, flexjob…

Jeg kunne lige der, se mit liv falde sammen foran mig, og tænkte at det simpelthen ikke kunne passe.

Jeg besluttede mig derfor, for at prøve at gå en anden vej, og så opstod helbredmedmad!

 

Jeg tror på, at sygdom opstår grundet fysiske og psykiske ubalancer, og jeg tænkte derfor, at siden jeg var kommet i ubalance, måtte det også være muligt at komme i balance igen!

Jeg gik straks i gang med min diæt (hvilket nu er blevet min livsstil- med plads til cheat-days), hvor jeg udelukker kød, sukker, gluten og alle slags mælkeprodukter undtagen dem lavet på gedemælk. Jeg tænkte først – hvilket du måske også gør nu – hvad søren skal jeg nu leve af? Og så gik der 3-4 seje måneder, med cravings, kvalme, kraftig udrensning, research af nye opskrifter og produkter, samt en masse mislykkede forsøg i køkkenet – og sidst men ikke mindst frustrationer! Men derefter begyndte jeg at mærke en kæmpe forskel! Fra praktisk talt ikke at kunne få mit liv til at hænge sammen grundet smerter, begyndte jeg nu at kunne ting igen, at kunne sove om natten, at kunne passe mit arbejde, se mine venner..

Oveni diæten, gik jeg også til en masse forskellige alternative behandlinger, nogen mere obskure end andre, for at nævne nogle få: akupunktur, osteopati, meditation, trykkammer, fastekur hvor jeg udelukkende indtog vand fra kogte kartofler og rå hvidløg (30 fed om dagen i øvrigt…)

De første måneder kartede jeg rundt og prøvede alt hvad jeg hørte om, og håbede kunne hjælpe, indtil jeg til sidst fik stresset min krop endnu mere end den allerede var. Derefter besluttede jeg mig for at skære ned, og nu bolot, at holde fast i diæten, 3-4x træning om ugen, fysioterapi og homøopatisk medicin.

Det har jeg fulgt siden, og har det nu, så godt som jeg ikke har haft det længe, og aldrig havde turde håbe på at få igen!

 

Jeg vil SÅ gerne dele ud af min viden og erfaring omkring alt dette til andre! Der er alt for mange mennesker der døjer med kroniske smerter, dårligt fungerende fordøjelse, stress, overvægt, eksem, allergi osv, og jeg er 100% overbevist om, at man kan, om ikke helt helbrede, så i høj grad lindre alle disse symptomer – der alle grunder i ubalance i kroppen.

 

Så velkommen til – jeg håber du vil følge med, blive inspireret, stille spørgsmål og måske selv finde din vej til helbredelse – eller “blot” en sundere livstil og dermed øget velvære!

 

Privat bor jeg på Vesterbro i København med min kæreste, er uddannet International og Interkulturel Socialrådgiver og arbejder med resocialisering og straffuldbyrdelse.

 

Sidst vil jeg lige understrege, at alle holdninger og påstande jeg deler her på bloggen og på Instagram, er mine egne, og det jeg tror på er rigtigt – men ikke nødvendigvis er det for alle andre, og det er fuldstændig okay!

 

Hvis du ønsker at samarbejde med mig, så send en mail til helbredmedmad@gmail.com