Vegansk morgenmadssalat

Vegansk morgenmadssalat

Det er vidst ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER min morgengrød og smoothiebowls, men en gang imellem er det godt med lidt variation.
Jeg er derfor begyndt at eksperimentere med et (for mig) nyt koncept, nemlig morgenmadssalater!. Jeg spiser hver eneste dag salat til frokost eller aftensmad, men har aldrig tænkt på, at man jo også kan spise det til morgenmad. Så derfor er det lidt et projekt for mig for tiden, at udvikle nogle lækre opskrifter der egner sig til morgenmad, som jeg selvfølgelig vil dele med jer hen ad vejen.

Min første morgenmadssalat, er en sommerlig, frisk og super nem version, med citrusfrugter og jordbær. Den tager ikke meget mere end 5-10 minutter at lave, hvilket jeg synes er vigtigt hvis den skal fungere som morgenmad, hvor man ofte ikke har så lang tid. Den fungerer rigtig godt som et måltid i sig selv, men den kan også sagtens være en del af et brunchbord – det kommer den ihvertfald til at være næste gang jeg holder brunch.

Opskrift morgenmadssalat

Ret Morgenmadssalat
Keyword glutenfri, morgenmad, salat, vegansk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 1/2 Appelsin
  • 1/2 Grape
  • 1/2 Avokado
  • 1 stk Jordbær
  • 4 blade Mynte
  • 1 tsk Hampefrø
  • 1 tsk kakaonips

Sådan gør du

  1. Skær skallen af appelsin, avokado og grape

  2. Skær appelsin, grape, avokado og jordbær i skiver på ca. 0,5 mm

  3. Lig ingredienserne tilfældigt på en tallerken/fad 

  4. Drys hampefrø, kakaonips og mynteblade ud over 

No Comments

Post A Comment